Om klinikken

Hermed en kort orientering.

Lægeklinikken Frederikshavn er en sammenlægning af andre klinikker i byen med opstart fra januar 2019.

Lægeklinikken har konsultationer efter aftale fra 8.00 – 16.00 alle hverdage.

Telefonen betjenes 8.00 – 16.00 jævnfør anvisningerne på forsiden.

Sundhedsfagligt personale varetager telefontiden, konsultationer og prøvetagning og vil inddrage læge efter behov.  Vi bestræber os på at ekspeditionstiden bliver kort samtidig med at vi sikrer det nødvendige bliver foretaget.

De lægemidler, der er klassificerede afhængighedsskabende, skal man altid møde op i klinikken for at kunne forny, således at der altid er en tydelig behandlings- og aftrapningsplan. Al anden medicin vil vi forny samlet når vi ser dig i forbindelse med en gennemgang af din medicinliste. På den måde tilstræbes at du altid har gyldige recepter frem til din næste planlagte kontrol. 

Du vil møde mange af velkendte ansigter, såvel som nye, der alle glæder sig til at byde dig velkommen.

Hvis du vælger at være patient i Lægeklinikken Frederikshavn, vil du opleve at noget foregår anderledes i den nye klinik. Vi vil hjælpe dig alt det vi kan, så du finder dig godt til rette.

Venlig hilsen

Peter Gaardbo Simonsen

Læge

Vi har 22/9-2022 haft tilsynsbesøg fra Styrelsen for patientsikkerhed: rapporten i dens fulde længde kan findes ved at klikke her

Konklusivt:

"Styrelsen for Patientsikkerhed har ud fra forholdene på tilsynsbesøget den 22-09-2022 vurderet, at der på Lægeklinikken Frederikshavn er Mindre problemer af betydning for patientsikkerheden - Styrelsen for Patientsikkerhed har modtaget en handleplan af 24-10-2022, som opfylder vores henstillinger. Vi afslutter dermed tilsynet."